Akkreditált műszerkalibrálás és vizsgálat

Mérőeszköz felügyelet:

A legtöbb vállalatnál a mérőeszköz felügyeleti munkakőr csak részfeladata az adott kollégának, így nincs elegendő ideje az eszközök korrekt nyilvántartására, a kalibrálási lehetőségek feltárására, az eszközök rendszeres ellenőrzésére.
Szolgáltatásunkkal levesszük a terhek nagy részét az Ön válláról. Kérje ajánlatunkat,  amennyiben megfelelőnek találja küldje el hozzánk mérőműszereit.
Kollégáink elvégzik, vagy a megfelelő szervezettel elvégeztetik az eszközök bevizsgálását ( kalibrálás, vizsgálat, hitelesítés)
Eszközeihez egyenként nyilvántartási lapot készítünk és a kísérő dokumentumokkal együtt feltöltjük egy regisztrált, kizárólag az Ön által megadott hozzáférési kódokkal megtekinthető webes felületre.
Mérőeszköz felügyeleti rendszerünk mindenben megfelel az adott szabványok követelményeinek, mind gyógyszeripari, mind autóipari, mind biztonságtechnikai felhasználás esetén.
Munkatársaink figyelemmel kísérik a jövőben is mérőeszközeit és a megfelelő időben figyelmeztetést küldenek, hogy Önnek legyen elegendő ideje a szükséges lépések megtételére.A regisztrációhoz kérjük küldje meg adatait az info@muszerkalibralas.hu e-mail címünkre. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


 

  Oldaltérkép