Akkreditált műszerkalibrálás és vizsgálat

Mérőműszerek akkreditált kalibrálása:

Együttműködő kalibráló laboratóriumaink a Nemzeti akkreditáló testület által igazoltan az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány követelményei szerint működnek. Mind laboratóriumi, mind helyszíni kalibrálásaink során igyekszünk rugalmasan, a vevő igényeit szem előtt tartva végezni munkánkat. Minőségpolitikánk a precizitást tekinti elsődlegesnek, ám igyekszünk a legrövidebb határidőkkel dolgozni. Kalibrálási eljárásaink a nemzetközileg elfogadott iránymutatások felhasználásával kerültek kidolgozásra, vevőink kérése alapján azonban egyedi mérőpontokkal is kiegészítjük azokat.  Egyedi mérőpont igényeit és minősítési kritériumait kérük jelezze az árajánlat kérésben. A kalibrált mérőeszközök minősítését az ILAC-G8 előírásai szerint végezzük, a vevő által meghatározott eltérés szerint. Ami lehet gyártói specifikáció - a vevő ez esetben köteles az eszköz gépkönyvét biztosítani -, adott értéktől való eltérés, vagy százalékos eltérés amit a vevőnek kell meghatároznia.

Küldje el számunkra mérőműszer listáját, hogy mielőbb körültekintő árajánlatot tehessünk.
 
A minőségbiztosítási rendszerek megkövetelik a kalibrált mérőeszközök használatát. Egyes szabványok,  - például az autóipari beszállítók szabványa -  javasolja, hogy akkreditált kalibráló laboratóriumokkal kalibráltassák mérőeszközeiket.
Az akkreditált kalibráló laboratóriumok egy nemzetközileg elfogadott hatóság által ellenőrzött kalibráló laboratóriumok.
A Nemzeti akkreditáló testület évenkénti szakmai felülvizsgálata, a kiváló, korszerű kalibráló eszközök, valamint a kalibráló laboratóriumok képzett, tapasztalt személyzete biztosítja vevőinket arról, hogy az elvégzett kalibrálásokat mindíg megfelelő minőségben végezték.

 

  Oldaltérkép