Akkreditált műszerkalibrálás és vizsgálat

Dokumentumok:

Akkreditálási okiratok

Szolgáltatásainakt az Önök igényeire szabjuk, ezért több különálló kalibráló és vizsgáló laboratóriummal dolgozunk együtt. Hitelesítéseket természetesen az MKEH -val és szerződéses laboratóriumaival végeztetjük.
A megfelelő laboratórium kiválasztásakor munkatársaink figyelembe veszik a mérőeszköz gyártói specifikációját, a vevő által meghatározott pontosságot, a laboratótiumok kalibrálási és mérési képességeit, a legrövidebb átfutási határidőt. Munkatársaink a megfelelő adatok ismeretében elküldik Önnek az akkreditálási okiratokat, vagy  konkrét igény esetén kérje munkatársainktól, az
info@muszerkalibralas.hu e-mail címen.

Pár percen belül elküldjük Önnek a kért dokumentumokat.

Kalibrálási- és hitelesítési bizonyítványok, vizsgálati jegyzőkönyvek

Alvállalkozóink által készített dokumentumokból digitális  másolatokat tartunk arhívumunkban, így gyorsan és egyszerűen pótolni tudjuk elveszett kalibrálási bizonyítvámyaikat, vizsgálati jegyzőkönyveiket, vagy hitelesítési bizonyítványaikat.
Amennyiben elküldi munkatársainknak a mérőeszköz azonosító adatait, esetleg a kívánt dokumentum számát, a kalibrálás, hitelesítés vagy vizsgálat dátumát ( amennyiben ismert), e-mailen elküldjük a kért dokumentumot. Abban az esetben, ha kollégánk nem tudja beazonosítani a szóban forgó mérőeszközt, felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot.
 

ISO tanusítványok

Partnereink kiválasztásakor kiemelt figyelmet fordítunk az szabványok betartására, ezért kizárólag minősítéssel rendelkező beszállítókkal dolgozunk együtt. Partnereink minősítő okiratait kérje munkatársainktól.
 

Környezetvédelelm

Munkatársainktól és partnereinktől megköveteljük a környezet tudatos gondolkodást ezért  partnereinktől elvárjuk, hogy rendelkezzenek  ISO14001 tanusítvánnyal avagy környezetvédelmi irányelvekkel, környezetvédelmi politikával.   Oldaltérkép