Akkreditált műszerkalibrálás és vizsgálat

Helyszini kalibrálás ( onsite kalibrálás)


Megrendelőnk  telephelyén, előre egyeztetett időpontban az MSZ EN ISO / IEC 17025:2018 szabvány követelményeinek megfelelően végezzük a mérőeszközök kalibrálását.
Kollégáink jártasságát és kalibrálási eljárásaink  szakszerűségét a Nemzeti Akkreditáló Testület akkreditációs okiratai igazolják.
Az adott területre érvényes akkreditálási okiratokat kérje kollégáinktól, az info@muszerkalibralas.hu e-mail címünkön.

Helyszíni kalibrálás esetén is betartjuk a a laboratóriumi kalibrálásokra érvényes környezeti feltételeket.

A megelőző tárgyalások tükrében cégünk akár egy teljes laboratóriumot letelepít az Ön telephelyére, hogy a kalibrálásokat gyorsan, gördülékenyen végezhessük, ezzel a legkevesebb termelés kiesést okozva az Ön cégének.

Egyes eszközök kalibrálása kizárólag a laboratórium területén végezhető el. A helyszíni kalibrálásokkal kapcsolatban kérje kollégáink segítségét.
 

Cégünk vállalja a kalibrálások teljes körű lebonyolítását:

 - mérőeszközök kalibrálását a vevő telephelyén ( amennyiben ez a vonatkozó kalibrálási eljárás alapján lehetséges)
 - nagyobb műszer park esetén több napot fordítunk a kalibrálások elvégzésére, cégünk a mérőeszközök mennyiségének megfelelő etalonnal és személyzettel ideiglenes laboratóriumot épít ki a mérőműszerek kalibrálásához
 - gondoskodunk a laboratóriumban kalibrálandó mérőeszközök szállításáról, kalibrálásáról
-  lebonyolítjuk hitelesítés köteles mérőeszközeinek hitelesítését, igény esetén szállítással
- mérőeszközeik kalibrálási- hitelesítési bizonyítványait, vizsgálati jegyzőkönyveit feltöltjük díjmentesen igénybe vehető online mérőeszköz felügyeleti rendszerünkbe, ahol Ön egyszerűen, gyorsan, bármikor elérheti azokat.

A kalibrálások gyors és gördülékeny lebonyolítása érdekében célszerű a mérőeszközökről pontos listát küldeni a kalibráló laboratóriumnak, amely tartalmazza a mérőeszköz gyártóját és típusát a pontos beazonosíthatósághoz. A kalibrálás szempontjából lényeges információ továbbá a mérőpontok, a specifikáció, valamint minden egyedi kritérium - amennyiben a vevő előír ilyet.

A helyszíni kalibrálás megkezdése előtt munkatársaink előkészítik a kalibrálási folyamatokat, így a vevő telephelyén a kalibrálásokat a legrövidebb idő alatt tudjuk elévégezni.

 
  Oldaltérkép